Quantcast
Δημαράς: Δεν θα υπάρξει γενική εξάμηνη παράταση για το Κτηματολόγιο - enikonomia.gr
share

Δημαράς: Δεν θα υπάρξει γενική εξάμηνη παράταση για το Κτηματολόγιο

δημοσιεύτηκε:

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Σε απαραίτητες διευκρινίσεις προκειμένου να διαλευκάνει το τοπίο γύρω από την παράταση υποβολής δικαιολογητικών για το Κτηματολόγιο προέβη το Υπουργείο Περιβάλλοντος ξεκαθαρίζοντας ότι η τροπολογία, η οποία ψηφίστηκε χθες ορίζει ότι η δυνατότητα παράτασης δεν είναι υποχρεωτικά εξάμηνη αλλά μέχρι έξι μήνες.

Απαντώντας σήμερα το πρωί στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Μπούρα, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να προστρέξουν στις αρμόδιες υπηρεσίες να δηλώσουν τις περιουσίες τους, ειδάλλως αν εκπνεύσει αυτή η προθεσμία τότε θα εμπλακούν σε μια διαδικασία πολλών εξόδων με τοπογράφους, δικηγόρους κλπ κινδυνεύοντας η περιουσία του να πάει στο Δημόσιο.

“Εμείς δεν θέλουμε η περιουσία να πάει στο Δημόσιο. Τι να τα κάνει το Δημόσιο; Εμείς θέλουμε να καλλιεργούνται. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει δοθεί. Η παράταση θα δοθεί εκτιμώντας τις συνθήκες” είπε ο Υφυπουργός Γ.Δημαράς.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Ν.Δ Θανάσης Μπούρας ζήτησε από την κυβέρνηση να εξαντλήσει κάθε περιθώριο εκτιμώντας μάλιστα ότι το εξάμηνο δεν θα είναι αρκετό.

Πηγή: Real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.