Quantcast
ΔΥΠΑ: Από σήμερα οι αιτήσεις για το επιχορηγούμενο πρόγραμμα 1.000 προσλήψεων - enikonomia.gr
share

ΔΥΠΑ: Από σήμερα οι αιτήσεις για το επιχορηγούμενο πρόγραμμα 1.000 προσλήψεων

δημοσιεύτηκε:

Από σήμερα  στις 11 π.μ. μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ που αφορά στην επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη 1.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Παράλληλα επισημαίνεται πως η επιχορήγηση καλύπτει έως το 70% του μισθού και των εισφορών για 12 μήνες με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12 και πως ο σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία 1.000 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Ποιους αφορά

Διευκρινίζεται δε πως  μόνο οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μπορούν να υποβάλουν αίτηση στo www.gov.gr με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet αλλά και τους κωδικούς της ΔΥΠΑ για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Μετά την υποβολή της αίτησης, οι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα υποδείξουν υποψηφίους με την ειδικότητα και τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση. Η επιχείρηση επιλέγει τον ωφελούμενο και προχωράει στην πρόσληψη.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 17.200.000 ευρώ και θα καλυφθεί από πόρους της ΔΥΠΑ. Για τη Δημόσια Πρόσκληση και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ www.dypa.gov.gr

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.