Quantcast
ΔΥΠΑ: Εξαντλήθηκαν οι 1.600 θέσεις της πρώτης εκδήλωσης «Job Ready by DYPA» - Οι θεματικές - enikonomia.gr
share

ΔΥΠΑ: Εξαντλήθηκαν οι 1.600 θέσεις της πρώτης εκδήλωσης «Job Ready by DYPA» – Οι θεματικές

δημοσιεύτηκε:

Εξαντλήθηκαν οι 1.600 διαθέσιμες θέσεις των εργαστηρίων συμβουλευτικής που θα γίνουν το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα161 21), στο πλαίσιο της πρώτης εκδήλωσης  της ΔΥΠΑ  με τίτλο «Job Ready by DYPA» , όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Υπηρεσία.

Όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν το βιογραφικό τους αλλά δεν πρόλαβαν να εγγραφούν για τα εργαστήρια, θα μπορούν να προσέρχονται από τις 11:30 έως τις 14:00 στον χώρο του «CV Corner». Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους σε έντυπη μορφή το βιογραφικό τους σημείωμα, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σε συνέχεια των νέων δράσεων που αποσκοπούν στην παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών υπηρεσιών ουσιαστικής στήριξης όσων αναζητούν εργασία, η διοργάνωση των «Job Ready» έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες να παρακολουθήσουν εργαστήρια αναβάθμισης δεξιοτήτων στον τομέα της αναζήτησης εργασίας και της κατάλληλης προετοιμασίας για ένταξη ή επανένταξη στην αγορά εργασίας από εξειδικευμένους συμβούλους της ΔΥΠΑ.

Οι θεματικές

Οι θεματικές αφορούν:

  • Τεχνικές αναζήτησης εργασίας
  • Βελτίωση βιογραφικού
  • Προετοιμασία συνεντεύξεων
  • Αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας
  • Ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας
  • Διαμόρφωση business plan

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες και παρουσιάσεις από στελέχη της ΔΥΠΑ καθώς και από εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων και HR managers επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σύζευξης και συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/more- simvoyleftiki

Για πληροφορίες σχετικά με όλες τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://www.dypa.gov.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.