Quantcast
ΔΥΠΑ: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις πρόσληψης 540 εργασιακών συμβούλων - enikonomia.gr
share

ΔΥΠΑ: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις πρόσληψης 540 εργασιακών συμβούλων

δημοσιεύτηκε:

Μεθαύριο, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:59 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο gov.gr για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της ΔΥΠΑ. Οι προσλήψεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι υπόχρεοι είναι η εξής:

  • Αρχικά θα πρέπει να επισκεφτούν το gov.gr μόνο  με τους κωδικούς TAXISnet και τα απαραίτητα δικαιολογητικά
  • Μετά επιλέγουν το ” Εργασία και ασφάλιση”
  • Στην συνέχεια κλικάρουν στο” Απασχόληση στον δημόσιο τομέα”
  •  Πατούν στην επιλογή ” Πρόσληψη νέων εργασιακών συμβούλων”

Η αίτηση αφορά στην πρόσληψη 540 ατόμων ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων, πλήρους απασχόλησης, σε υπηρεσίες της ΔΥΠΑ. Επίσης τα καθήκοντα της ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων είναι η προετοιμασία και η υποστήριξη των ανέργων για την ένταξη ή την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, η αντιστοίχιση ή η σύζευξη του προφίλ του αναζητούντος εργασία με το περίγραμμα της προσφερόμενης θέσης εργασίας από τις επιχειρήσεις, καθώς και η παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης για όλα τα θέματα προσφοράς και ζήτησης εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Μετά την υποβολή της αίτησης παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή το Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ ΔΥΠΑ. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.