Quantcast
ΔΥΠΑ: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τις 181 θέσεις ρητινεργατών - Έως 1.000 ευρώ οι μηνιαίες αμοιβές - enikonomia.gr
share

ΔΥΠΑ: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τις 181 θέσεις ρητινεργατών – Έως 1.000 ευρώ οι μηνιαίες αμοιβές

δημοσιεύτηκε:

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ, dypa.gov.gr οι οριστικοί πίνακες κατάταξης ανέργων και αποκλειομένων για τον Β’ κύκλο της δράσης με τίτλο «Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης ρητινεργατών σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας» στο πλαίσιο του οποίου δίνονται ακαθάριστες μηνιαίες αμοιβές έως 1.000 ευρώ.

Ο Β΄ κύκλος του προγράμματος αφορά σε 181 θέσεις πλήρους απασχόλησης για 7 έτη. Στόχος του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας των ρητινεργατών των πυρόπληκτων περιοχών και η άμεση αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ προβλέπεται και η πρόσληψη άνεργων πτυχιούχων για την υποστήριξη του προγράμματος.

Οι πίνακες

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στη διεύθυνση:

https://www.dypa.gov.gr/eidiko-proghramma-apaskholisis-ritinerghatwn-se-ypiresies-toy-ypoyrghioy-perivallontos-kai-energheias-b-kyklos

 Δείτε παρακάτω τους οριστικούς πίνακες

  • για τους επιτυχόντες πατήστε  εδώ
  • για τους επιλαχόντες πατήστε εδώ
  • για τους αποκλειόμενους εδώ

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΔΥΠΑ στην καρτέλα της αίτησής τους ή από τον οριστικό πίνακα κατάταξης ανέργων με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον οριστικό πίνακα αποκλειομένων.

Οι επιτυχόντες δεν θα προσέρχονται στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της ΔΥΠΑ, καθώς η διαδικασία ενημέρωσης και υπόδειξής τους στους επιβλέποντες φορείς και υπηρεσίες τοποθέτησης θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Για την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών στους επιβλέποντες φορείς και υπηρεσίες τοποθέτησης και για κάθε άλλη πληροφορία, οι ωφελούμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τον ιστότοπο της ΔΥΠΑ στην παραπάνω διεύθυνση.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 63.000.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους της ΔΥΠΑ.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.