Quantcast
Επίδομα θέρμανσης 2023-2024: Τι ζητούν οι φοροτεχνικοί από το ΥΠΟΙΚ - enikonomia.gr
share

Επίδομα θέρμανσης 2023-2024: Τι ζητούν οι φοροτεχνικοί από το ΥΠΟΙΚ

δημοσιεύτηκε:

Να επαναλειτουργήσει η πλατφόρμα αίτησης για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024, ζητεί  η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.). Η Ομοσπονδία κατέθεσε επίσημο αίτημα προς το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

«Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 ήταν η τελευταία προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην πλατφόρμα για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά με χρήση των κωδικών TAXISnet, υπάρχει όμως μεγάλο πλήθος δικαιούχων οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες, και οι οποίοι αναγκαστικά στρέφονται στους λογιστές τους, ακόμα και για αυτή τη δήλωση. Ως πρωταρχικοί αποδέκτες αυτών των αιτημάτων, δεχόμαστε μεγάλο αριθμό δικαιούχων που δεν γνώριζαν την ύπαρξη της καταληκτικής ημερομηνίας» τόνισε σε ανακοίνωση η Ομοσπονδία.

«Διανύουμε μία περίοδο κρίσης ακρίβειας, και δεν πρέπει κανένας δικαιούχος να χάσει οικονομική ενίσχυση που πραγματικά δικαιούται. Για αυτούς τους λόγους θεωρούμε αναγκαία την επαναλειτουργία της πλατφόρμας για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης, έως την 31η Μαρτίου 2024», αναφέρει η αίτηση που κατέθεσε η Ομοσπονδία.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.