Παρατείνεται η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το επίδομα θέρμανσης, η οποία έληγε σήμερα. Για τη διευκόλυνση των δικαιούχων παρατείνεται η προθεσμία συγκεκριμένα έως την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021.
Συνολικά, μέχρι στιγμής, έχουν γίνει αποδεκτές περισσότερες από 642.800 αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης, το ύψος του οποίου δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 80 ευρώ, ούτε να υπερβαίνει τα 650 ευρώ για κάθε δικαιούχο.
Υπενθυμίζεται ότι στις περιπτώσεις οικισμών που οι κάτοικοί τους έχουν πρόβλημα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα στον σχετικό πίνακα της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ στο τηλ. 2131621000, ώστε να γίνεται άμεσα η σχετική διόρθωση, ή να στέλνουν e-mail στη διεύθυνση [email protected].
Επίδομα θέρμανσης: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις
δημοσιεύτηκε:
My money
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
2 ώρες πριν
Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων: Αναβλήθηκε για 4 Νοεμβρίου η συζήτηση στo Ελεγκτικό Συνέδριο
2 ώρες πριν
Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων: Αναβλήθηκε για 4 Νοεμβρίου η συζήτηση στo Ελεγκτικό Συνέδριο
1 εβδομάδα πριν
ΑΔΜΗΕ: Σε λειτουργία οι αναβαθμισμένες ηλεκτρικές διασυνδέσεις Ζακύνθου – Κεφαλονιάς –...
ENIKOS NETWORK
Ακράγαντας: Μεγάλη αρχαιολογική αποκάλυψη – Ρωμαϊκές τοιχογραφίες στο φως, δίπλα στο αρχαίο ελληνικό «εκκλησιαστήριο»
