Quantcast
Επιδόματα και Δώρο Χριστουγέννων από ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε αύριο στα ΑΤΜ - enikonomia.gr
share

Επιδόματα και Δώρο Χριστουγέννων από ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε αύριο στα ΑΤΜ

δημοσιεύτηκε:

Το Δώρο Χριστουγέννων αλλά και μια σειρά από επιδόματα θα αρχίσει να προπληρώνει από αύριο, Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023 η ΔΥΠΑ. Πρόκειται για την τακτική επιδότηση ανεργίας, την επιδότηση μακροχρόνιας ανεργίας  αλλά και το βοήθημα  ανεργίας αυτοαπασχολουμένων.

Για το Δώρο Χριστουγέννων 

Σημειώνεται δε πως Δώρο Χριστουγέννων από τη ΔΥΠΑ λαμβάνουν επιδοτούμενοι άνεργοι, δικαιούχοι της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, του επιδόματος γονικής αδείας και του επιδόματος εργασίας

Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Χριστουγέννων θα γίνουν από τη  ΔΥΠΑ με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2). Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς
λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή τους από τη ΔΥΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η προπληρωμή των επιδομάτων όσων ανέργων έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα από 4 Δεκεμβρίου 2023 έως 5 Ιανουαρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί μετά τη δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/delose-parousias- epidoma-anergias (gov.gr & Εργασία και Ασφάλιση & Ανεργία & Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων)

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.dypa.gov.gr/more-anerghia

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.