Quantcast
Φωτιά στον Έβρο: Σε ΦΕΚ η απόφαση για παράταση των φορολογικών δηλώσεων 2023 των πυρόπληκτων - enikonomia.gr
share

Φωτιά στον Έβρο: Σε ΦΕΚ η απόφαση για παράταση των φορολογικών δηλώσεων 2023 των πυρόπληκτων

δημοσιεύτηκε:

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων για τους πυρόπληκτους και τις επιχειρήσεις σε περιοχές όπου πέρασε η φωτιά στον Έβρο.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2022 των φυσικών προσώπων, που έχουν την κατοικία τους ή την έδρα της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους:

  • στον Δήμο Αλεξανδρούπολης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,
  • στη Δημοτική Κοινότητα Σουφλίου, της Δημοτικής Ενότητας Σουφλίου, του Δήμου Σουφλίου, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παρατείνεται από τη λήξη της μέχρι και την 29η Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15.00.

Έως την 29η Σεπτεμβρίου 2023 παρατείνεται και η προθεσμία καταβολής των δύο πρώτων δόσεων φόρου εισοδήματος των παραπάνω προσώπων . Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων της ισχύει και για τα φυσικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες που τηρούν απλογραφικά βιβλία και έχουν την έδρα της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας στις παραπάνω περιοχές.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος των νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων, που έχουν την έδρα της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους στις παραπάνω περιοχές των οποίων το φορολογικό έτος λήγει την 31.12.2022, παρατείνεται από τη λήξη της μέχρι και την 29η Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15.00.

Έως την 29η Σεπτεμβρίου 2023 παρατείνεται και η προθεσμία καταβολής των δύο πρώτων δόσεων φόρου εισοδήματος των παραπάνω προσώπων.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος των νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων , που έχουν την έδρα της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους στις παραπάνω περιοχές  των οποίων το φορολογικό έτος λήγει την 28.02.2023, παρατείνεται από τη λήξη της μέχρι και την 29η Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15.00.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος των νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων που έχουν την έδρα της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους στις παραπάνω περιοχές και έχουν λυθεί ή έχουν τεθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης με καταληκτική ημερομηνία υποβολής από την 18η Αυγούστου έως και την 28η Σεπτεμβρίου 2023 παρατείνεται από τη λήξη της μέχρι και την 29η Σεπτεμβρίου 2023.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.