Quantcast
Fuel Pass 2: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Τι θα γίνει με τα μηχανάκια των 50 κυβικών - enikonomia.gr
share

Fuel Pass 2: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Τι θα γίνει με τα μηχανάκια των 50 κυβικών

δημοσιεύτηκε:

Τους λόγους για τους οποίους θα ανοίξει η πλατφόρμα  για την επιδότηση καυσίμων (Fuel Pass 2) στο τέλος Ιουλίου εξήγησε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στο  MEGA.

Όπως είπε ο κ. Σταϊκούρας, η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων (Fuel Pass2) εκτιμάται ότι θα ανοίξει περίπου τέλος Ιουλίου γιατί πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με άλλες πλατφόρμες.  Kαι συνέχισε λέγοντας ότι “τρέχουν” τρεις με τέσσερις πλατφόρμες για τους πολίτες και πρέπει να υπάρχει μια αλληλουχία προκειμένου να αποδοθούν οι πόροι στη κοινωνία.

Πότε θα γίνουν οι πληρωμές 

Στη συνέχεια ρωτήθηκε πότε θα λάβουν τα 8ο ευρώ του Fuel Pass 2 οι δικαιούχοι. “Επιδιώκουμε οι δικαιούχοι να πληρωθούν τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου”, απάντησε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Οικονόμου για Fuel Pass 2 : Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενταχθούν τα μηχανάκια των 50 κυβικών 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε στον ΑΝΤ1 γιατί εξαιρούνται από την επιδότηση καυσίμων ( fuel pass 2) όσοι έχουν μηχανάκια 50 κυβικών.
“Για τα μηχανάκια 50 κυβικών θα υπάρξει διευκρινιστική” απάντησε και την ίδια στιγμή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν και τα  μηχανάκια των 50 κυβικών στο Fuel Pass2.
“Εδώ είμαστε για να δούμε τέτοιου είδους αδικίες… Εάν εν πάση περιπτώσει υπάρχουν περιθώρια να ενταχθούν όλοι οι άνθρωποι γιατί η πίεση είναι μεγάλη για όλους, να το διευρύνουμε παντού”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.