Quantcast
Καλάθι του νοικοκυριού: Πώς θα βλέπουμε προϊόντα και τιμές στο e- Καταναλωτής - enikonomia.gr
share

Καλάθι του νοικοκυριού: Πώς θα βλέπουμε προϊόντα και τιμές στο e- Καταναλωτής

δημοσιεύτηκε:

Πρεμιέρα κάνει αύριο, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου το «καλάθι του νοικοκυριού» με τα 51 προϊόντα από τα οποία θα μπορούν να επιλέξουν οι καταναλωτές για τις αγορές τους.

Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα προϊόντα και τις τιμές μέσω της εφαρμογής e- Καταναλωτής, η οποία, σύμφωνα με το OPEN, θα αναγράφει τη σήμανση «καλάθι του νοικοκυριού».

Στην εν λόγω εφαρμογή θα μπορεί κάποιος να δει τα προϊόντα του κάθε σούπερ μάρκετ ξεχωριστά που συμμετέχει στο καλάθι του νοικοκυριού.

Βγάζει τις τιμές από όλα τα σούπερ μάρκετ για κάθε προϊόν και μπορεί κάποιος να κάνει σύγκριση τιμών ανά προϊόν για κάθε αλυσίδα ξεχωριστά. Μπορεί όμως, να δημιουργήσει το δικό του «καλάθι», για παράδειγμα με 10 προϊόντα από τα 51 που θα ενταχθούν και να υπολογίσει τη συνολική τιμή και πού είναι πιο φθηνά για να πάει να ψωνίσει.

Για το καλάθι του νοικοκυριού υπάρχει μια δέσμευση από τις αλυσίδες, σύμφωνα με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Warply,  Γιάννη Δοξαρά ότι θα εξασφαλίζεται η διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «θα κάνουμε κλικ πάνω σε μια αλυσίδα και θα βλέπουμε το καλάθι του νοικοκυριού με τα προϊόντα που έχει εντάξει», ενώ πρόσθεσε ότι «ο καταναλωτής μπορεί να ψάξει την τιμή είτε γράφοντας το προϊόν ή με τη μάρκα».

Σημειώνεται ότι στην πλατφόρμα e- Καταναλωτής έως σήμερα μπορούσε κάποιος να αναζητήσει τις τιμές σε περισσότερα από 1.000 προϊόντα που ανανεώνουν καθημερινά τα σούπερ μάρκετ. Στέλνουν τιμές για 1.000 τυποποιημένα προϊόντα και για 200 χύμα και νωπά.

Καθημερινά περίπου 60.000 χρήστες επισκέπτονται την πλατφόρμα είτε μέσω του mobile app ή μέσω του web app για να ενημερωθούν και φτιάχνουν το δικό τους καλάθι.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.