Quantcast
Market Pass: Αυξάνονται με... ιλιγγιώδη ταχύτητα οι αιτήσεις - enikonomia.gr
share

Market Pass: Αυξάνονται με… ιλιγγιώδη ταχύτητα οι αιτήσεις

δημοσιεύτηκε:

«Βροχή» πέφτουν οι αιτήσεις για το Market Pass.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μέχρι τη 1 μ.μ. υποβλήθηκαν 175.000 αιτήσεις στην πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr/marketpass.

Υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή γίνονται 10 αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο. Σημειώνεται ότι σήμερα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την ενίσχυση μόνο όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγουν σε 1,2,3,4. Υπενθυμίζεται δε πως η ενίσχυση του Market Pass διαμορφώνεται στο 10% του μηνιαίου ύψους αγορών για το διάστημα Φεβρουαρίου- Ιουλίου 2023. Τα ποσά της ενίσχυσης που θα λάβουν ξεκινούν από τα 22 ευρώ ανά μήνα για μονομελή νοικοκυριά και το ποσό αυτό προσαυξάνεται κατά 10 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού.

Πώς θα κάνετε αίτηση για το Market Pass

  • Για να πάρουν την ενίσχυση οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι τις 15/3/2023 αίτηση στην εφαρμογή στο https://vouchers.gov.gr/marketpass με τη χρήση των κωδικών διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (taxisnet).
  • Μετά την είσοδό τους στην εφαρμογή, οι αιτούμενοι συμπληρώνουν και επιβεβαιώνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, όπως τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Σε αυτό το στάδιο επιλέγουν και τον τρόπο πίστωσης (έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) και το πιστωτικό ίδρυμα με το οποίο επιθυμούν να συνεργαστούν.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.