Quantcast
Market Pass: Διπλή δόση τον Σεπτέμβριο – «Κλειδί» η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων - enikonomia.gr
share

Market Pass: Διπλή δόση τον Σεπτέμβριο – «Κλειδί» η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

δημοσιεύτηκε:

Οι δικαιούχοι του Market Pass μετά την παράταση που αποφασίστηκε να δοθεί στο μέτρο, θα λάβουν διπλή δόση τον Σεπτέμβριο. Οι παλαιοί δικαιούχοι δεν χρειάζεται να κάνουν ξανά αίτηση. Οι νέοι δικαιούχοι θα περιμένουν να ανοίξει η πλατφόρμα στο τέλος Αυγούστου.

Αυτό το οποίο πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι και οι παλαιοί και οι νέοι είναι ότι σίγουρα πρέπει να σπεύσουν να επιταχύνουν την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων καθώς το Market Pass εξαρτάται από τα εισοδήματα του 2022.

H επιδότηση του 10% επεκτείνεται και καλύπτει την περίοδο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου. Άρα έως τον Οκτώβριο θα ισχύει ο νέος κύκλος του Market Pass και είναι από 22 έως 100 ευρώ το μήνα.

Τα ποσά αυτά θα τα λάβουν στο 100% όσοι ζητήσουν να πιστωθούν στην άυλη ψηφιακή κάρτα. Όσοι επιλέξουν τον τραπεζικό λογαριασμό θα τα λάβουν κουρεμένα κατά 20%, άρα θα λάβουν το 80% του ποσού.

Τα εισοδήματα του 2022, αυτά δηλαδή που δηλώνονται τώρα στις φορολογικές δηλώσεις είναι αυτά που θα κρίνουν κιόλας ποιος είναι δικαιούχος και ποιος όχι.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.