Quantcast
Νέο ψηφιακό πορτοφόλι «V.me by Visa» έρχεται στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Νέο ψηφιακό πορτοφόλι «V.me by Visa» έρχεται στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Tο νέο ψηφιακό πορτοφόλι «V.me by Visa», πρόκειται να κάνει άμεσα την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα,  πρόσφατα  πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση της ALPHA BANK – VISA,  με θέμα την «Ανάπτυξη μέσω Καινοτομίας», η οποία τελέστηκε υπό την αιγίδα  του ΣΕΤΕ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το «V.me by Visa», παρέχει κατά κύριο λόγο ασφάλεια στις συναλλαγές στο διαδίκτυο, καθώς δεν θα δίνονται προσωπικά στοιχεία στις online επιχειρήσεις, αλλά και μεγάλη ευκολία, αφού δεν χρειάζεται να καταχωρηθούν τα στοιχεία της κάρτας από τους καταναλωτές, κάθε φορά που  θα κάνουν αγορά.

Το  V.me έχει ήδη λανσαριστεί στην Αγγλία, την Γαλλία, την Ισπανία και την Πολωνία και αναμένεται να λανσαριστεί σε επιπλέον 18 χώρες στην Ευρώπη, εντός του 2015.

Tην δική του άποψη  επί του θέματος,  εξέφρασε και ο Γενικός Διευθυντής της «Visa Europe» για Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο, Νίκος Καμπανόπουλος, λέγοντας ότι: « θεωρεί  πολύ σημαντική τη συνεργασία με τον ΣΕΤΕ, επειδή ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κλάδους ανάπτυξης της Ελλάδας και η Visa μπορεί να συνεισφέρει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες πληρωμών που παρέχει».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ, Αλέξανδρος Λαμνίδης ανέφερε: «τη μεγάλη συνεισφορά του τουρισμού στο ΑΕΠ της  Ελλάδας  (19% ), αλλά και το γεγονός ότι το 20% των θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, προέρχεται από τον τουριστικό τομέα».

 «Οι ηλεκτρονικές πληρωμές, προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στις τουριστικές επιχειρήσεις και στο σύνολο του κλάδου και γι’ αυτό θα πρέπει να δοθούν περισσότερα κίνητρα», δήλωσε  χαρακτηριστικά.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.