Quantcast
ΟΑΕΔ: Δωρεάν παιδικές κατασκηνώσεις για εισοδήματα έως 26.000 ευρώ - enikonomia.gr
share

ΟΑΕΔ: Δωρεάν παιδικές κατασκηνώσεις για εισοδήματα έως 26.000 ευρώ

δημοσιεύτηκε:

Αυξήθηκε στις 26.000 ευρώ το όριο του οικογενειακού εισοδήματος για συμμετοχή στο πρόγραμμα των παδικών κατασκηνώσεων που υλοποιεί και φέτος ο ΟΑΕΔ.

Ωφελούμενα θα είναι 60.000 παιδιά τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν διακοπές διάρκειας έως 15 ημερών στην κατασκήνωση που θα επιλέξουν αυτά και οι γονείς τους.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με το ‘Εθνος, θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου για να παιδιά τυπικής ανάπυπτυξης και από τις 15 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με ποσοστό αναπηρίας από 50% και πάνω.

Η υποβολή δηλώσεων έχει ήδη ξεκινήσει και μπορεί να γίνει έως και τις 4 Μαϊου μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Σύμφωνα με τον Οργανισμό δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι και άνεργοι με πραγματικό εισόδημα μέχρι 26.000 ευρώ για το φορολογικό έτος 2014 και οι οποίοι κατά την διάρκεια του 2015 είχαν 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου με ασφάλιση στο ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ και πλήρεις ή μειωμένες εισφορές υπέρ του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας.

Επίσης δικαιούχοι είναι όσες εργαζόμενες έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδική άδεια μητρότητας κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.