Quantcast
ΟΑΕΔ: Καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων σε επιδοτούμενους ανέργους - Όλες οι πληρωμές - enikonomia.gr
share

ΟΑΕΔ: Καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων σε επιδοτούμενους ανέργους – Όλες οι πληρωμές

δημοσιεύτηκε:

Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί από σήμερα, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 6 Ιανουαρίου καθώς θα καταβληθούν από τον ΟΑΕΔ το Δώρο Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας αλλά και η τακτική επιδότηση ανεργίας, η επιδότηση μακροχρόνιας ανεργίας, το βοήθημα ανεργίας αυτοαπασχολουμένων.

Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Χριστουγέννων θα γίνουν αυτόματα, με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης των δικαιούχων στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ. Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών, μετά την καταβολή τους από τον ΟΑΕΔ.

Υπενθυμίζεται ότι για όσους επιδοτούμενους ανέργους έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα των προπληρωμών επιδομάτων, η προπληρωμή θα καταβληθεί μετά την δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/delose-parousias-epidomaanergias gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.