Quantcast
Οικονόμου: Ήδη φαίνεται αποκλιμάκωση στους λογαριασμούς ρεύματος - Τι είπε για το Power Pass - enikonomia.gr
share

Οικονόμου: Ήδη φαίνεται αποκλιμάκωση στους λογαριασμούς ρεύματος – Τι είπε για το Power Pass

δημοσιεύτηκε:

Για το εάν θα δουν από τις αρχές Ιουλίου στους λογαριασμούς ρεύματος οι πολίτες αποκλιμάκωση στις τιμές  ρωτήθηκε μεταξύ άλλων κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. 

“Αποκλιμάκωση στους λογαριασμούς του ρεύματος ήδη φαίνεται” απάντησε ο κ. Οικονόμου και μίλησε για το Power Pass. “Έως τις 16 του μήνα θα ανοίξει η πλατφόρμα για την επιστροφή των χρημάτων στο IBAN των δικαιούχων” τόνισε και πρόσθεσε ότι ” από την 1η Ιουλίου ξεκινά στη ουσία η αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής. Αυτά είναι αποτελέσματα ενός πολύ μελετημένου σχεδίου της κυβέρνησης για τον περιορισμό των ανατιμήσεων στην ηλεκτρική ενέργεια σε ένα ποσοστό από 70% έως 90% “.

Power Pass: Η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων

Υπενθυμίζεται πως το Power Pass αφορά μόνο την πρώτη κατοικία. Μόλις ανοίξει η πλατφόρμα για το Power Pass οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να  συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία  προκειμένου να ολοκληρώσουν την αίτηση τους  στο gov.gr.Αναλυτικά:

  • Το ΑΦΜ τους
  • Τους  προσωπικούς  τους κωδικούς  taxisnet
  • Το IBAN του τραπεζικού τους λογαριασμού
  • Όλα τα στοιχεία θα αντλούνται απευθείας από την ΑΑΔΕ, ενώ οι χρεώσεις απευθείας από τους παρόχους ρεύματος, επομένως δεν χρειάζονται οι λεπτομέρειες από τον λογαριασμό ρεύματος.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.