Quantcast
Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για τα voucher - enikonomia.gr
share

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για τα voucher

δημοσιεύτηκε:

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα voucher των Παιδικών Σταθμών ΕΣΠΑ της ΕΕΤΤΑ, με βάση το πρόγραμμα ΕΣΠΑ: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων µε αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022–2023».

Τα αποτελέσματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν στο site της ΕΕΤΑΑ https://www.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2022_goneis_prosorina

Μετά την ανακοίνωση των Προσωρινών Αποτελεσμάτων, την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022, θα αρχίσει η υποβολή των ενστάσεων, η οποία θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 26 Αυγούστου. Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf.

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf.

Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία, ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Στην συνέχεια στις 30 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των αιτούντων ανά Περιφέρεια/Περιφερειακή Ενότητα, καταρτίζονται μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων και αναγράφουν κωδικοποιημένα τα στοιχεία του αιτούντα, του ωφελούμενου παιδιού, καθώς και τον αριθμό του Voucher

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.