Quantcast
Πετρέλαιο θέρμανσης: Ανατροπή - Παρατείνεται η έκπτωση από τη HELLENiQ Energy - enikonomia.gr
share

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ανατροπή – Παρατείνεται η έκπτωση από τη HELLENiQ Energy

δημοσιεύτηκε:

Έως τις 30 Νοεμβρίου 2022  παρατείνεται η έκπτωση των 60 ευρώ ανά κυβικό (ή ανά λίτρο, 6 λεπτά προ ΦΠΑ και 7,5 λεπτά με ΦΠΑ) στις εταιρίες εμπορίας που προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ, σύμφωνα με απόφαση της HELLENiQ ENERGY.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, 15  Νοεμβρίου, θα έληγε η έκπτωση των 7 λεπτών στο πετρέλαιο θέρμανσης. Επίσης επισημαίνεται πως η έκπτωση αυτή εφαρμόζεται από την έναρξη της περιόδου θέρμανσης και προστίθεται στη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης κατά 25 λεπτά το λίτρο.

Τι είχε πει ο πρόεδρος των Πρατηριούχων Αττικής

Νωρίτερα ο πρόεδρος των Πρατηριούχων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου είχε μιλήσει για το θέμα του πετρελαίου θέρμανσης  στον ΑΝΤ1. Η μέση τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης  διαμορφώνεται σήμερα πανελλαδικά  στο 1,33 ευρώ το λίτρο και έχει συνεχώς πτωτική πορεία είχε επισημάνει.

Ενώ, είχε εκτιμήσει,  η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης θα έφτανε αύριο στο 1,40 ευρώ το λίτρο εάν έπαιρναν πίσω αυτήν την έκπτωση τα δύο μεγάλα διυλιστήρια. Όμως αναμένουμε μέχρι το απόγευμα, είχε σημειώσει μεταξύ άλλων.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.