Quantcast
Πώς θα ενημερώνονται οι 60.000 δικαιούχοι του ΤΕΒΑ στην Κ. Μακεδονία - enikonomia.gr
share

Πώς θα ενημερώνονται οι 60.000 δικαιούχοι του ΤΕΒΑ στην Κ. Μακεδονία

δημοσιεύτηκε:

Με τηλεφωνήματα και γραπτά μηνύματα θα ενημερώνονται από τα μέσα Μαρτίου στην Κεντρική Μακεδονία οι 60.000 δικαιούχοι του προγράμματος διανομής επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ). Συγκεκριμένα, το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης που θα λειτουργήσει γι΄ αυτό το σκοπό, θα παρέχει στους ωφελούμενους έξι κοινωνικών συμπράξεων, από τον δυτικό τομέα Θεσσαλονίκης, την Ημαθία, το Κιλκίς, την Πέλλα, τις Σέρρες και τη Χαλκιδική, πληροφορίες για τις ημερομηνίες στις οποίες θα γίνονται οι διανομές και τα σημεία από όπου θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης.

Η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επικεφαλής εταίρου των έξι κοινωνικών συμπράξεων, ενέκρινε σήμερα σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για τη λειτουργία κέντρου τηλεφωνικής εξυπηρέτησης οφελουµένων.

Σύμφωνα με την επιστημονική συνεργάτιδα στην Περιφέρεια για το πρόγραμμα, ΤΕΒΑ Βάγια Μόχλα, εκτός από την ενημέρωση των δικαιούχων με τηλεφωνήματα και γραπτά μηνύματα θα λειτουργεί και τηλεφωνική γραμμή στην οποία θα μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να καλούν και οι ίδιοι για να ενημερώνονται.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.