Quantcast
Πόσο κοστίζει μια βουτιά σε 7 οργανωμένες παραλίες της Αττικής – «Οάσεις δροσιάς» μια… ανάσα από το κέντρο - enikonomia.gr
share

Πόσο κοστίζει μια βουτιά σε 7 οργανωμένες παραλίες της Αττικής – «Οάσεις δροσιάς» μια… ανάσα από το κέντρο

δημοσιεύτηκε:

Παραλίες που βρίσκονται «μια ανάσα» από το κέντρο της Αθήνας και μοιάζουν με… οάσεις δροσιάς όσο το καλοκαίρι προχωρά.

Αν και πολλοί επιλέγουν και για οικονομικούς λόγους τις ανοργάνωτες παραλίες, κάποιοι επιλέγουν την άνεση μιας οργανωμένης πλαζ. Οι αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής πληθαίνουν όλο και πιο πολύ.

Πόσο κοστίζουν όμως, οι βουτιές σε μια οργανωμένη παραλία;

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, η είσοδος για μια βουτιά στην «Ακτή του Ήλιου» τις καθημερινές είναι στα 6 ευρώ, ενώ τα Σαββατοκύριακα στα 8 ευρώ. Για τα παιδιά έως 5 ετών είναι δωρεάν, ενώ για τα παιδιά από 5-12 ετών τις καθημερινές φτάνει τα 3 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα τα 4 ευρώ. Οι άνεργοι τις καθημερινές μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους με 4 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα με 5 ευρώ. Σημειώνεται ότι πρόκειται για κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ.

Στην Ακτή Βουλιαγμένης η γενική είσοδος τις καθημερινές είναι 10 ευρώ και το μειωμένο εισιτήριο στα 5 ευρώ, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ και το μειωμένο εισιτήριο στα 8 ευρώ.

Ακτή Βουλιαγμένης

Στο Yabanaki Beach – Varkiza Resort τις καθημερινές η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 6 ευρώ ανά άτομο και τα Σαββατοκύριακα και αργίες στα 7,20 ευρώ ανά άτομο. Δωρεάν είναι η είσοδος για παιδιά έως 6 ετών και από 6-12 ετών είναι 3,5 ευρώ το παιδί.

Στη Γαλάζια Ακτή τις καθημερινές η είσοδος είναι δωρεάν με ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο 3 ευρώ. Σαββατοκύριακα και αργίες η είσοδος για ενήλικες είναι 3 ευρώ, για εφήβους 1,5 ευρώ και οποιαδήποτε άλλη παροχή χρεώνεται επιπλέον.

Η τιμή εισόδου στη Λίμνη Βουλιαγμένης είναι τις καθημερινές 15 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα και αργίες 18 ευρώ. Για τα παιδιά έως 5 ετών η είσοδος είναι δωρεάν

Μέλη: Δευτέρα – Παρασκευή 12 ευρώ/ Σαββατοκύριακα 15 ευρώ.

Λίμνη Βουλιαγμένης

Στην ξακουστή παραλία EverEden, η είσοδος στην παραλία είναι δωρεάν.

Καθημερινές:

Σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) στην παραλία: 6 ευρώ

Σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) στο deck: 20 ευρώ

Σαββατοκύριακα και Αργίες:

Σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) στην παραλία: 20 ευρώ

Σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) στο deck: 40 ευρώ

Στο Grand Beach, Λαγονήσι τις καθημερινές το σετ ομπρέλας  (για 2 άτομα με 1 μικρό νερό κατά άτομο) φτάνει τα 40 ευρώ . Για παιδιά 2 – 12 ετών(χωρίς ξαπλώστρα) τα 10 ευρώ, ενώ τα Σαββατοκύριακα και Αργίες:

Σετ Oμπρέλα (για 2 άτομα με 1 μικρό νερό κατά άτομο): 80 ευρώ

Παιδιά 2 – 12 ετών(χωρίς ξαπλώστρα): 20 ευρώ

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.