Quantcast
Πότε θα πληρωθούν οι υπερωρίες και εφημερίες του α’ τριμήνου στα νοσοκομεία - enikonomia.gr
share

Πότε θα πληρωθούν οι υπερωρίες και εφημερίες του α’ τριμήνου στα νοσοκομεία

δημοσιεύτηκε:

Στη μισθοδοσία που θα καταβληθεί πριν το τέλος Απριλίου θα πρέπει να μπουν τα χρήματα που αφορούν υπερωρίες και εφημερίες -του α´ τριμήνου του τρέχοντος έτους- γιατρών και λοιπού προσωπικού των δημοσίων δομών Υγείας, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.

 Ήδη έχουν μεταφερθεί τα χρήματα για την αποπληρωμή των εφημεριών- υπερωριών και εξαιρεσίμων για το α΄τρίμηνο του 2016, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εποπτευομένων από το υπουργείο Υγείας φορέων του ΕΣΥ.

Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί σε γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό των Νοσοκομείων, Υγειονομικών Περιφερειών, ΠΕΔΥκαι ΕΚΑΒ όλης της χώρας καθώς και των νοσηλευτικών ιδρυμάτων ΝΙΜΙΤΣ, Αρεταίειο και Αιγινήτειο, ανέρχεται σε 74.582.759.80 ευρώ (εφημερίες γιατρών: 54.203.675 ευρώ και υπερωρίες λοιπού προσωπικού: 20.379.084 ευρώ).

Το υπουργείο Υγείας έχει ήδη ενημερώσει τις διοικήσεις των νοσοκομείων για την ανάγκη άμεσης ενταλματοποίησης των εν λόγω δαπανών, έτσι ώστε μέχρι τη μισθοδοσία της 27ης Απριλίου να έχουν καταβληθεί οι παραπάνω πρόσθετες αμοιβές.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.