Quantcast
Power Pass: Ποιοι θα πληρωθούν έως αύριο (21/7) - enikonomia.gr
share

Power Pass: Ποιοι θα πληρωθούν έως αύριο (21/7)

δημοσιεύτηκε:

Έως αύριο, Πέμπτη, 21 Ιουλίου αναμένεται να λάβει τα χρήματα της αναδρομικής επιδότησης ρεύματος έως 600 ευρώ (Power Pass) συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών.

Η πληρωμή αυτή θα αφορά στις περιπτώσεις εκείνες των οποίων οι αιτήσεις βρίσκονταν υπό εκκαθάριση. Yπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση της επιδότησης είναι η συνολική αύξηση των λογαριασμών ρεύματος που έχουν εκδοθεί εντός της χρονικής περιόδου αναφοράς (Δεκέμβριος 2021 – Μάιος 2022) να υπερβαίνει τα 30 ευρώ.

Power Pass: Τι θα γίνει με τα ποσά των 600 ευρώ

Για  τα ποσά των 600 ευρώ του Power Pass μίλησε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Όπως είπε ο κ. Σκυλακάκης για τις πληρωμές του Power Pass  “μένουν κάποια υψηλότερα ποσά όπως των 600 ευρώ για να καταβληθούν στους δικαιούχους” .

Στην ερώτηση για το πότε θα καταβληθούν τα 600 ευρώ των Power Pass στους δικαιούχους είπε ότι   “Λίγο πιο μετά”  και εξήγησε ότι   πρέπει να ελεγχθούν λίγο παραπάνω για να δούμε εάν είναι σωστά. Μιλάμε για 1 με 2 μέρες διαφορά” .

Για  τις 600 χιλιάδες αιτήσεις που εκκρεμούν

Επίσης μίλησε και για τις 600 χιλιάδες αιτήσεις που έχουν υποβληθεί για το Power Pass και δεν έχουν πληρωθεί. ” Από αυτές κάποιες δεν χρειάζονται διπλοτσεκάρισμα, τις ξέρουμε. Είναι οι περιπτώσεις που είχαν κυρίως κάτω από 30 ευρώ αύξηση σε όλο το εξάμηνο”, τόνισε.

Τέλος ρωτήθηκε  εάν ενδέχεται οι 600 χιλιάδες αιτήσεις για το Power Pass να μην λάβουν τα λεφτά .  “Δεν είναι απολύτως βέβαιο αυτό. Υπάρχουν και κάποιοι που πλήρωσαν λιγότερο”, απάντησε.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.