Quantcast
Power Pass: Πώς επιτήδειοι προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες με "δόλωμα" την επιδότηση - enikonomia.gr
share

Power Pass: Πώς επιτήδειοι προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες με “δόλωμα” την επιδότηση

δημοσιεύτηκε:

Νέα απάτη με δόλωμα την αυξημένη αναδρομική επιδότηση ρεύματος (Power Pass ).

Για το δίδυμο που ήθελε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της για να αδειάσει τον λογαριασμό της  μίλησε καταγγέλλουσα από τα Σεπόλια στο MEGA.

Στο πρώτο νούμερο μου συστήθηκε σαν λογιστής  και μου είπε ότι πήρα το επίδομα του Power Pass και μάλιστα ήταν 630 ευρώ -680 ευρώ, εκεί υποψιάστηκα ότι ήταν απάτη. Στη πρώτη φάση με ρώτησαν εάν έχω λογαριασμό σε συγκεκριμένη τράπεζα και λέωόχι , δεν έχω τη συγκεκριμένη τράπεζα”, τόνισε.  Στη συνέχεια μου είπαν θα σας καλέσουμε ξανά σε λίγο για να σας περάσουμε στην τράπεζα που έχετε  δηλώσει”, συμπλήρωσε.

Λίγα  λεπτά αργότερα ακολούθησε η δεύτερη προσπάθεια των δραστών

“Με παίρνουν τηλέφωνο από ένα άλλο νούμερο κινητό και μου λένε: είμαι ο βοηθός του Γιώργου του λογιστή “λέω: “δεν σας γνωρίζω  κύριε ” . Συνέχισε αυτός, παρόλα αυτά είπε  ότι ” “έχετε πάρει το επίδομα και θέλουμε τα στοιχεία του τραπεζικού σας  λογαριασμού “, σημείωσε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα.

Σε αυτή την περίπτωση  το λάθος που περίμεναν οι δράστες δεν έγινε ποτέ

Λέω” τα στοιχεία του τραπεζικού μου λογαριασμού είναι καταχωρημένα στη σχετική πλατφόρμα, δεν θεωρώ ότι πρέπει να σας τα δώσω” και εκεί  έληξε το θέμα “α καλά, καλά ” μου είπαν και έκλεισε το τηλέφωνο. Είμαι απολύτως ψύχραιμη σε τέτοια συμβάντα και είμαι ενήμερη για να μπορώ να τα διαχειρίζομαι ανάλογα” τόνισε.

“Είναι γνωστό ότι δεν δίνουμε τηλεφωνικά τα στοιχεία μας του τραπεζικού μας  λογαριασμού σε καμία περίπτωση, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Από εκεί και πέρα o τρόπος που σε προσεγγίζουν μπορεί πραγματικά να  σε πείσουν “, σημείωσε  μεταξύ άλλων.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.