Quantcast
Προκαταβολές συντάξεων: Το απόγευμα η πληρωμή τους σε 27.000 δικαιούχους - Τι πρέπει να γνωρίζετε - enikonomia.gr
share

Προκαταβολές συντάξεων: Το απόγευμα η πληρωμή τους σε 27.000 δικαιούχους – Τι πρέπει να γνωρίζετε

δημοσιεύτηκε:

Το απόγευμα θα καταβληθούν οι προκαταβολές συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου σε 27.000 δικαιούχους.

Υπενθυμίζεται ότι προκαταβολή σύνταξης ύψους 360 ευρώ ή 380 ευρώ λαμβάνουν οι πολίτες μέχρι να εκδοθεί η προσωρινή ή οριστική σύνταξή τους. Η προκαταβολή χορηγείται εφόσον έχουν υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης οι ενδιαφερόμενοι. Αναλυτικά:

-Προκαταβολή σύνταξης ύψους 360 ευρώ
Προκαταβολή σύνταξης ύψους 360 ευρώ λαμβάνουν οι ασφαλισμένοι που έχουν συμπληρώσει το 62 έτος της ηλικίας τους και 15 έτη ή 4.500 ημέρες ασφάλισης ή και χωρίς να έχουν συμπληρώσει το 62 έτος της ηλικίας τους και εφόσον πληρούν τη στιγμή της αίτησης τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης με βάση τις διατάξεις των ενταγμένων στον e-ΕΦΚΑ τέως φορέων κύριας ασφάλισης.
-Προκαταβολή σύνταξης ύψους 384 ευρώ
Προκαταβολή σύνταξης ύψους 384 ευρώ λαμβάνουν οι ασφαλισμένοι που έχουν συμπληρώσει κατά την ημερομηνία υποβολής αίτησης το 67 έτος της ηλικίας και 15 έτη ασφάλισης ή 4.500 ημέρες ασφάλισης ή το 62 έτος της ηλικίας τους και 20 έτη ή 6.000 ημέρες ασφάλισης
και εφόσον πληρούν τη στιγμή της αίτησης τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης με βάση τις διατάξεις των ενταγμένων στον e-ΕΦΚΑ τέως φορέων κύριας ασφάλισης .
Δώρο Χριστουγέννων και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα πληρωθεί την Παρασκευή,4 Φεβρουαρίου η αναλογία Δώρου Χριστουγέννων για τους εργαζόμενους που ήταν ενταγμένοι στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», καθώς και υπόλοιπα πληρωμών για τους μήνες Σεπτέμβριος 2021-Νοέμβριος 2021, με την αντίστοιχη αναλογία Δώρου Χριστουγέννων. Για τον αριθμό των δικαιούχων και τα ποσά θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.