Quantcast
Σταϊκούρας: Υπό εξέταση η επέκταση του μέτρου αποζημίωσης ειδικού σκοπού και σε άλλους κλάδους - enikonomia.gr
share

Σταϊκούρας: Υπό εξέταση η επέκταση του μέτρου αποζημίωσης ειδικού σκοπού και σε άλλους κλάδους

δημοσιεύτηκε:

Aνοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί το μέτρο αποζημίωσης ειδικού σκοπού 534 ευρώ για περισσότερους κλάδους άφησε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Όπως είπε ο υπουργός για την αποζημίωση ειδικού σκοπού, εξετάζουμε να επεκταθεί το μέτρο και σε περισσότερους κλάδους της οικονομίας αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και το πώς θα λειτουργήσει η πραγματική οικονομία τον μήνα Ιανουάριο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους κλάδους .
” Πιθανόν θα πρέπει να επεκταθούμε και σε άλλους κλάδους .Δεν θα σας πω αυτή τη στιγμή σε ποιους κλάδους αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση .Είναι κάτι το οποίο το αξιολογούμε ” πρόσθεσε αναφερόμενος στο εάν θα επεκταθεί το μέτρο αποζημίωσης ειδικού σκοπού.

” Είμαστε έτοιμοι, με γρήγορα αντανακλαστικά αλλά με ψυχραιμία, σύνεση και μεθοδικότητα να στηρίξουμε την κοινωνία μέσα από πιθανή επέκταση των αναστολών συμβάσεων εργασίας με την αποζημίωση ειδικού σκοπού και σε άλλους κλάδους ” ανέφερε μεταξύ άλλων και υπενθύμισε σε ποιους κλάδους εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή το μέτρο .

Το μέτρο αυτό ισχύει αυτή στιγμή για τα νυχτερινά κέντρα , τα μπαρ, τα καφέ-μπαρ, για τις συναυλίες και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την μουσική , σημείωσε.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.