Quantcast
Στο δήμο Χανίων οι πρώτοι επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας - enikonomia.gr
share

Στο δήμο Χανίων οι πρώτοι επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας

δημοσιεύτηκε:

Σε υπηρεσίες αιχμής του δήμου Χανίων που κυρίως αφορούν την εξυπηρέτηση των πολιτών θα απασχοληθούν οι περισσότεροι από τους συνολικά 280 δικαιούχους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

Οι πρώτες προσλήψεις επιτυχόντων του συγκεκριμένου προγράμματος έγιναν σήμερα και θα ολοκληρωθούν σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, η συντριπτική πλειοψηφία των ωφελούμενων του προγράμματος θα απασχοληθεί για πέντε μήνες στα συνεργεία καθαριότητας, πρασίνου και τεχνικών έργων καθώς και στις κοινωνικές δομές του δήμου.

«Το προσωπικό πεντάμηνης απασχόλησης είναι μία σημαντική ενίσχυση του δήμου με ανθρώπινο δυναμικό, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.

Έχουμε προγραμματίσει έγκαιρα τόσο την κατανομή του προσωπικού στις υπηρεσίες όσο και τις εργασίες, στις οποίες θα απασχοληθούν, ώστε να μην χαθεί ούτε μία ημέρα», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Χανίων Δημήτρης Φραγκάκης προσθέτοντας ότι, «πιστεύω ότι στο τέλος του πενταμήνου, με την πολύτιμη βοήθεια των απασχολουμένων θα έχουμε πραγματοποιήσει μετρήσιμο έργο».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.