Quantcast
Συντάξεις: Σε ποιους θα πιστωθούν στους λογαριασμούς το απόγευμα - Πότε θα καταβληθούν του Μαρτίου - enikonomia.gr
share

Συντάξεις: Σε ποιους θα πιστωθούν στους λογαριασμούς το απόγευμα – Πότε θα καταβληθούν του Μαρτίου

δημοσιεύτηκε:

Ολοκληρώνεται σήμερα η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου. Η διαδικασία πληρωμής ολοκληρώνεται τη Δευτέρα ωστόσο από σήμερα το απόγευμα θα κατατεθούν τα χρήματα των συντάξεων των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Το ίδιο ισχύει και για τις επικουρικές συντάξεις. Δηλαδή οι επικουρικές συντάξεων μισθωτών εργαζομένων του δημοσίου τομέα θα καταβληθούν τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, ωστόσο τα χρήματα θα κατατεθούν σήμερα το απόγευμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Υπενθυμίζεται δε πως η καταβολή των συντάξεων Φεβρουαρίου άρχισε την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου.

Οι συντάξεις Μαρτίου 2024

Στις 26 Φεβρουαρίου αναμένεται να αρχίσει η καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων μηνός Μαρτίου 2024. Αναλυτικά:

  • Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 θα πληρώσουν τις συντάξεις, ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) και οι  ΟΠΣ – ΕΦΚΑ για όλους όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί και μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (νόμος 4387/2016)
  • Ενώ την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 θα πληρωθούν οι συντάξεις  του Δημοσίου, του ΝΑΤ και ΚΕΑΝ , του ΕΤΑΤ, του ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ και της ΔΕΗ. Επίσης την ίδια ημέρα θα δοθούν οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Τα χρήματα των συντάξεων μηνός Μαρτίου θα δουν από το απόγευμα της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου (από τις 18:00 έως 21:00 ανάλογα με την τράπεζα) οι μη μισθωτοί και οι μισθωτοί το απόγευμα της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι τις επόμενες ημέρες.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.