Quantcast
Σύσκεψη για τα καύσιμα την Τετάρτη - Τι εξετάζεται - enikonomia.gr
share

Σύσκεψη για τα καύσιμα την Τετάρτη – Τι εξετάζεται

δημοσιεύτηκε:

Σύσκεψη για τα καύσιμα θα πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη, 8 Ιουνίου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος  Σταϊκούρας και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας  Σκρέκας.

Όπως αποκάλυψε  σήμερα η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή στην ραδιοφωνική  εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο  Realfm 97,8, αύριο θα γίνει η σύσκεψη για τα καύσιμα έτσι ώστε οι ανακοινώσεις να γίνουν το πολύ μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

“Θα γίνει αύριο το πρωί η σύσκεψη, ώστε οι πολίτες να έχουν εικόνα τι θα γίνει τον Ιούλιο. Η σύσκεψη θα είναι διευρυμένη, θα συμμετέχουν ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Σταϊκούρας, ο κ. Σκρέκας και πολλοί άλλοι”  τόνισε  η  κ. Μακρή.

Ακούστε το ηχητικό:

Καύσιμα: Τι εξετάζεται

Σύμφωνα με τη Realnews, όλα  τα σενάρια είναι πλέον πάνω στο τραπέζι για την ανάσχεση των τιμών των καυσίμων κίνησης, είτε αφορούν σε οδηγούς, είτε σε επαγγελματίες και τουριστικές περιοχές. Από μια νέα επιδότηση στα καύσιμα (fuel pass) -πιο αυξημένη αυτή τη φορά- και τη στήριξη των μεταφορών στα νησιά ενόψει του καλοκαιριού μέχρι και την επιστροφή μέρους των εσόδων από τη φορολογία στα καύσιμα, αν όλα κυλήσουν ομαλά με βάση τις ευοίωνες προβλέψεις για τον τουρισμό.

Με τις τιμές των καυσίμων να ανεβαίνουν (την περασμένη εβδομάδα το πετρέλαιο έκλεισε στα 121 δολάρια το βαρέλι), στο κυβερνητικό στρατόπεδο αναζητούν τον σχεδιασμό που θα βάλει φρένο στην ακρίβεια στην αντλία.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.