Quantcast
Θεσσαλονίκη: Τέσσερις παράλληλες εκθέσεις στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης - enikonomia.gr
share

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις παράλληλες εκθέσεις στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης

δημοσιεύτηκε:

Μεγάλη επισκεψιμότητα καταγράφει από σήμερα το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου διοργανώνονται τέσσερις διαφορετικές εκθέσεις με πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και δράσεων.

Η «ναυαρχίδα» του κλάδου του κοσμήματος, η 37η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού «KOSMIMA» θα λειτουργήσει έως τις 23 Οκτωβρίου, έχοντας στο «ενεργητικό» της αύξηση του αριθμού των εκθετών κατά 10% και του εκθεσιακού χώρου κατά 30%.

Η Thessaloniki Boat and Fishing Show 2023 και η Sea and Tourism Expo 2023 πραγματοποιούνται από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου στα περίπτερα 13 και 15 συνθέτοντας τη μεγαλύτερη έκθεση, που καλύπτει όλους τους κλάδους της θάλασσας.

Ακόμη η PHARMA point, η μεγαλύτερη φαρμακευτική διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας, διοργανώνεται σήμερα και αύριο στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Παράλληλα με τις τέσσερις προαναφερθείσες εκθέσεις στα περίπτερα 10,9,8 και 7 30 επιχειρήσεις επίπλου πραγματοποιούν έκθεση για τον κλάδο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.