Quantcast
Τσακλόγλου: Για χρέη έως 100 ευρώ θα δίνεται αυτόματα ασφαλιστική ενημερότητα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τσακλόγλου: Για χρέη έως 100 ευρώ θα δίνεται αυτόματα ασφαλιστική ενημερότητα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Διευκρινίσεις για τους πολίτες που έχουν χρέη έως 100 ευρώ και θα λαμβάνουν αυτόματα ασφαλιστική ενημερότητα έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτης Τσακλόγλου μιλώντας στο MEGA.

Όπως είπε ο κ. Τσακλόγλου, πολλοί πολίτες δεν λάμβαναν ασφαλιστική ενημερότητα επειδή είχαν ένα πολύ μικρό χρεωστικό υπόλοιπο. Γι’ αυτό είπαμε ότι όσοι έχουν χρέη έως 100 ευρώ θα λαμβάνουν αυτόματα ασφαλιστική ενημερότητα, συμπλήρωσε. Ωστόσο την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε ότι εάν κάποιος έχει χρέη πάνω από 100 ευρώ θα πρέπει να εξοφλήσει το ποσό για να προχωρήσει.


Επίσης εκτίμησε ότι η νέα διάταξη για την ασφαλιστική ενημερότητα θα δώσει ανακούφιση σε πολλά νοικοκυριά, κυρίως σε επίπεδο ταλαιπωρίας. Δεν είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών των νοικοκυριών δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει αυτό το συγκεκριμένο ποσό. Είναι ότι κάπου είχε διαφύγει και έπρεπε μετά να ακολουθηθεί όλη υπόλοιπη η γραφειοκρατία σε μια στιγμή που οι περισσότερες περιπτώσεις χρειάζονταν εγκαίρως αυτό το πιστοποιητικό”. τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.