Quantcast
Vodafone: Νέες προσφορές και περισσότερα δεδομένα για όλους τους πελάτες με συμβόλαιο - enikonomia.gr
share

Vodafone: Νέες προσφορές και περισσότερα δεδομένα για όλους τους πελάτες με συμβόλαιο

δημοσιεύτηκε:

Τη διάθεση νέων πακέτων δεδομένων, τα οποία αυξάνουν τη χρήση data, για όλους τους πελάτες συμβολαίου της εταιρείας ανακοίνωσε η Vodafone Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας ήρθε μετά τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα νέα πακέτα, θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες συμβολαίου για αγορά επιπλέον και ξεχωριστά των παροχών του προγράμματός τους και αφορούν όγκο που ξεκινά από τα 10GB και φτάνει έως και τα 40GB κάθε μήνα.

Τα νέα, μηνιαία πακέτα δεδομένων θα είναι διαθέσιμα από τις 17 Δεκεμβρίου 2019, ενώ τα πακέτα με ισχύ μία εβδομάδα και τρεις ημέρες αντίστοιχα, θα είναι διαθέσιμα προσεχώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Με τα νέα πακέτα της Vodafone, όλοι οι πελάτες συμβολαίου μπορούν να απελευθερώσουν τη χρήση δεδομένων, με κόστος που ξεκινά από τα 30 σεντς και φτάνει το 1 ευρώ ανά Gigabyte.

Επιπλέον, μέσα από το My Vodafone App, η Vodafone τριπλασιάζει τα δεδομένα στα υπάρχοντα πακέτα δεδομένων από 1GB σε 3GΒ για ένα μήνα, χωρίς να αλλάζει η τιμή τους.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης δήλωσε: «Η Vodafone Ελλάδας έχει αποδείξει ότι στέκεται στο πλευρό των πελατών της. Πρώτοι διπλασιάσαμε τα Data στους πελάτες που συνδυάζουν κινητή και σταθερή. Με τα καινοτόμα Vodafone Pass δώσαμε τη δυνατότητα σε καταναλωτές και επιχειρήσεις να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα τις κινητές εφαρμογές επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και επαγγελματικής συνεργασίας χωρίς να καταναλώνουν τα data των προγραμμάτων τους».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.