Quantcast
Σκρέκας: Βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης η στήριξη των αγροτών - enikonomia.gr
share

Σκρέκας: Βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης η στήριξη των αγροτών

δημοσιεύτηκε:

Βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η στήριξη του Έλληνα αγρότη, του αγροτικού εισοδήματος, η προσέλκυση νέων αγροτών στις καλλιέργειες, αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος, δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, από τη Λάρισα, κατά τη διάρκεια του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Βάμβακος που διοργάνωσε η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος και το ΕΛΓΟ «Δήμητρα».

Μιλώντας για το βαμβάκι ο κ. Σκρέκας ανέφερε ότι είναι βασική καλλιέργεια για την ελληνική αγροτιά, ενώ τόνισε ότι «χρειάζεται να προχωρήσουμε σε νέα καλλιεργητικά πρότυπα και στην χρήση της γεωργίας ακριβείας».

Μεταξύ άλλων ο υφυπουργός μίλησε για την ανάγκη να γίνουν οι αγρότες ανταγωνιστικοί, σημειώνοντας ότι «βιώσιμος ανταγωνιστικός αγρότης είναι αυτός ο οποίος αποκομίζει εισόδημα και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία ότι θα μείνει στα χωράφια του». Ο κ. Σκρέκας περιέγραψε τους βασικούς άξονες αυτής της δυνατότητας υποστηρίζοντας ότι ένα από τα βασικά στοιχεία είναι να υπάρξει ανταγωνιστικό κόστος παραγωγής.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.