Quantcast
Ανάληψη αντιπροσωπείας της Fruit Logistica από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και για την Κύπρο - enikonomia.gr
share

Ανάληψη αντιπροσωπείας της Fruit Logistica από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και για την Κύπρο

δημοσιεύτηκε:

Την ανάληψη της αντιπροσωπείας της Διεθνούς Έκθεσης Φρούτων και Λαχανικών, Fruit Logistica στο Βερολίνο και για την Κύπρο, ανέλαβε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με σκοπό, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, την ενίσχυση της έκθεσης στην κυπριακή αγορά, της οποίας η ποικιλία των φρέσκων προϊόντων παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον.

Σημειώνεται ότι η Fruit Logistica, η οποία διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός για τον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, αλλά και σημείο αναφοράς και συνάντησης παραγόντων του κλάδου και φορέων λήψης αποφάσεων σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Fruit Logistica, που έλαβε χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο, σημείωσε νέο ρεκόρ συμμετοχής με 2.891 εκθέτες από 84 χώρες, μεταξύ αυτών 62 ελληνικές επιχειρήσεις και 4 ομαδικά ελληνικά περίπτερα. Η έκθεση κέρδισε το ενδιαφέρον πάνω από 75.000 εμπορικών επισκεπτών από 135 χώρες.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο είναι για περισσότερα από 60 χρόνια ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τις εκθέσεις του Βερολίνου στην Ελλάδα και ειδικότερα, στη Fruit Logistica, με τη νέα ανάληψη της αντιπροσώπευσης στην Κύπρο, υποστηρίζει και συνεργάζεται με τους διοργανωτές των εθνικών περιπτέρων, συμβάλλοντας έτσι στη δυναμικότερη προώθηση των ελληνικών και κυπριακών εξαγωγών.

Η επόμενη Fruit Logistica διοργανώνεται στο Βερολίνο από τις 8 μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2017 και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο αναφέρει, ότι κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση από την Ελλάδα ή την Κύπρο, που επιθυμεί να συμμετάσχει στη διοργάνωση, μπορεί για πληροφορίες να απευθύνεται στο τηλ.: 210 64 19 037.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.