Quantcast
Αποστόλου: Δεν κινδυνεύουν οι αγροτικές επιδοτήσεις - enikonomia.gr
share

Αποστόλου: Δεν κινδυνεύουν οι αγροτικές επιδοτήσεις

δημοσιεύτηκε:

Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών στον αγροτικό τομέα, είτε πρόκειται για τις ενισχύσεις της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, είτε για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, είτε για τις πληρωμές του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, τηρείται κανονικά και οι πληρωμές γίνονται και θα γίνονται στο χρόνο τους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου και επισήμανε ότι οι αγροτικές επιδοτήσεις αποτελούν ενισχύσεις που λαμβάνουν οι αγρότες στο πλαίσιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η συμμετοχή της χώρας μας στην Ε.Ε. ούτε συζητείται ούτε διακυβεύεται από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής.

«Οι Έλληνες αγρότες», τόνισε, «γνωρίζουν ότι το μοναδικό ερώτημα στο δημοψήφισμα της Κυριακής αφορά την αποδοχή ή την απόρριψη της πρότασης των δανειστών που, ειδικά με όσα προβλέπει για τον αγροτικό τομέα, αποτελεί ταφόπλακα για το παρόν και το μέλλον τους. Θα πουν λοιπόν ένα βροντερό και περήφανο όχι, ανοίγοντας το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.