Quantcast
Αρναουτάκης: Η Περιφέρεια Κρήτης θα συμβάλει στην ανασύσταση της ιστορικής Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς - enikonomia.gr
share

Αρναουτάκης: Η Περιφέρεια Κρήτης θα συμβάλει στην ανασύσταση της ιστορικής Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς

δημοσιεύτηκε:

Στην πρόθεση της Περιφέρειας να συμβάλει στην ανασύσταση της ιστορικής Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στη σύσκεψη φορέων – υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκε  στις εγκαταστάσεις της σχολής υπό την προεδρία του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο περιφερειάρχης συμμετέχει στην σύσκεψη με παριστάμενους επίσης από πλευράς Περιφέρειας τους αντιπεριφερειάρχες Ειρήνη Χουδετσανάκη και Σταυρό Τζεδάκη.  Σε δήλωση του ο περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και σε συνέχεια των δηλώσεων του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη για την ανασύσταση της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς, τόνισε τη σημαντικότητα της ανασύστασης της σχολής.

O κ. Αρναουτάκης ανέφερε: «Είναι μία σημαντική προσπάθεια, μια συλλογική δουλειά που πρέπει να υπάρξει για την ανασύσταση της μεγάλης Γεωργικής Σχολής εδώ στη Μεσσαρά. Από πλευράς Περιφέρειας, είμαστε παρόντες να συμβάλουμε έμπρακτα με τις υπηρεσίες μας, ώστε να προχωρήσουμε στην εκπαίδευση των αγροτών μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε εκπαιδευμένους και σωστά καταρτισμένους αγρότες στο νησί μας. Θα είναι προς όφελος του πρωτογενή τομέα, της οικονομίας του τόπου μας αλλά και της εθνικής οικονομίας γενικότερα».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.