Quantcast
Μπόλαρης: Να οικοδομήσουμε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, στη θέση αυτού που κατέρρευσε - enikonomia.gr
share

Μπόλαρης: Να οικοδομήσουμε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, στη θέση αυτού που κατέρρευσε

δημοσιεύτηκε:

Την «ξεκάθαρη βούληση» της κυβέρνησης, να οικοδομηθεί ένα νέο παραγωγικό πρότυπο, στη θέση εκείνου που «κατέρρευσε και οδήγησε στην κρίση», υπογραμμίζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ημερησία», ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάρκος Μπόλαρης.

Επίσης, παραδέχεται ότι υπάρχουν θέματα καθυστερήσεων καταβολής ενισχύσεων, αλλά τονίζει: «στο μέτρο που κάποιοι υποστηρίζουν ότι φταίμε εμείς αποκλειστικά, αστοχούν», επιρρίπτοντας ευθύνες σε προηγούμενες ηγεσίες του υπουργείου. Για τον κ. Μπόλαρη, οι προτεραιότητες από εδώ και πέρα είναι: αξιολόγηση, ιεράρχηση και στόχευση των χρημάτων εκεί που υπάρχουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας.

Αναφορικά με τη Σύνοδο των ευρωπαίων ηγετών του Νότου, ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρει ότι η ανταπόκριση των ηγετών στην πρόσκληση «δείχνει ότι αντιλαμβάνονται πως σε μία σειρά από πολιτικές, η Ευρώπη έχει αστοχήσει».

Τέλος, σχετικά με την αδειοδότηση των καναλιών, ο κ. Μπόλαρης χαρακτηρίζει την ολοκλήρωση της διαδικασίας «νίκη του κράτους δικαίου στην Ελλάδα, αλλά και του πρωθυπουργού προσωπικά» και αναφέρει ότι οι αντιδράσεις που υπήρξαν ήταν ισχυρές γιατί «ήταν ισχυρά τα συμφέροντα». «Προχωράμε εφαρμόζοντας το νόμο», καταλήγει.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.