Quantcast
Δύο πανελλαδικές συσκέψεις για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων - enikonomia.gr
share

Δύο πανελλαδικές συσκέψεις για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων

δημοσιεύτηκε:

Το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων κρίνεται εν πολλοίς στις δύο κρίσιμες αγροτικές συσκέψεις πανελλαδικής εμβέλειας, σε Θεσσαλονίκη και Νίκαια Λάρισας.

Στη συνάντηση των μπλόκων του Σαββάτου στα Τέμπη, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα τρία βασικά αιτήματα: φορολογικό, ασφαλιστικό και κόστος παραγωγής. Και με δεδομένο ότι αυτά δεν πρέπει να περάσουν, αποφάσισαν για μια νέα συνάντηση την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, για μεγαλύτερη συμμετοχή και καλύτερο συντονισμό, να προσκαλέσουν και τους υπόλοιπους αγρότες που είναι στα μπλόκα, για να έχουν ενιαία φωνή και ενιαίο διεκδικητικό πλαίσιο.

Με σεβασμό στο δύσκολο αγώνα των αγροτών-κτηνοτρόφων για την αναγνώριση και κατοχύρωση του επαγγέλματος τους, γίνεται ανοιχτή συζήτηση οργάνωσης για το κίνημα που είναι στο δρόμο, χωρίς προκαθορισμένα κείμενα  και κάθε είδους «ομπρέλες».

Στο μεταξύ, τα Τέμπη έκλεισαν και σήμερα από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ενώ κλείνουν εκ νέου από τις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ. Για αύριο λόγω της σύσκεψης της Θεσσαλονίκης, δεν έχει προγραμματιστεί κλείσιμο της κοιλάδας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.