Quantcast
Επιχειρηματικό φόρουμ για την προώθηση των Κρητικών εξαγωγών στην Αφρική - enikonomia.gr
share

Επιχειρηματικό φόρουμ για την προώθηση των Κρητικών εξαγωγών στην Αφρική

δημοσιεύτηκε:

Επιχειρηματικό φόρουμ για την προώθηση των Κρητικών εξαγωγών στην αναπτυσσόμενη αγορά της Αφρικής προετοιμάζουν από κοινού Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνοαφρικανικό Επιμελητήριο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης, Μιχάλη Βαμιεδάκη επισήμανε ότι: «Οι ευκαιρίες στην Αφρική είναι πάρα πολλές, υπάρχουν προοπτικές ενίσχυσης των εξαγωγών και θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει μια τέτοια οργανωμένη δράση εξωστρέφειας της Κρητικής επιχειρηματικότητας στις χώρες της Αφρικής».

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Ελληνοαφρικανικού Επιμελητηρίου Δημήτρης Μανιατάκης επισήμανε ότι: «Η Αφρική παρουσιάζει μεγάλη οικονομική ανάπτυξη, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και θεωρώ ότι οι προοπτικές εξαγωγών σε ορισμένους τομείς που η Ελλάδα διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα θα βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις να αποκτήσουν εξωστρέφεια. Εμείς έχουμε ένα δίκτυο σε όλες τις χώρες της Αφρικής και αν κάποιος Έλληνας επιθυμεί να ανοίξει επιχειρηματικές σχέσεις εμείς μπορούμε να τον βοηθήσουμε».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.