Quantcast
'Ετοιμη η online πλατφόρμα εξαγωγών αγροτικών προϊόντων - enikonomia.gr
share

‘Ετοιμη η online πλατφόρμα εξαγωγών αγροτικών προϊόντων

δημοσιεύτηκε:

Την τελική της μορφή παίρνει η πλατφόρμα δωρεάν διαδικτυακής και διαδραστικής πλατφόρμας εκπαίδευσης και κατάρτισης που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Farm inc., για αγρότες.

Η πλατφόρμα οριστικοποιείται, σύμφωνα με τις προτάσεις των συμμετεχόντων και η τελική της μορφή θα παρουσιαστεί μέσα στο Σεπτέμβριο 2015 σε σειρά ενημερωτικών συζητήσεων και ημερίδων σε πόλεις του Βελγίου, της Ιταλίας, της Λετονίας και στην στην Αθήνα, σε συνεργασία με το «Τhe Meraki People» στο πλαίσιο της διημερίδας με θέμα «Μπλε Οικονομία: Επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα και δημιουργία τοπικού σχηματισμού» και βασικό ομιλητή τον διάσημο Βέλγο οικονομολόγο και επιχειρηματία, καθηγητή ΔΡ. GUNTER PAULI.

Στη χώρα μας υπεύθυνη είναι η Μίλητος Συμβουλευτική ΑΕ.

Στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν 10 πιλοτικά εργαστήρια σε διάφορες περιοχές της χώρας (Αθήνα, Μενίδι,Λάρισα, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, Έδεσσα) με συμμετοχή 134 ατόμων και στόχο την ευρεία ενημέρωση των ενδιαφερομένων μερών σε ολόκληρη τη χώρα.  

Οι 7 ΣΤΟΥΣ 10 συμμετέχοντες δραστηριοποιούνται άμεσα στον αγροτικό τομέα, ενώ ποσοστό 16,7% ήταν ειδικοί σε θέματα μάρκετινγκ και 9% φορείς και εκπαιδευτές ΕΕΚ. Ποσοστό 40,4% των συμμετεχόντων εμφανίζονται μάλιστα με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία στον τομέα.

Το σύνολο των συμμετεχόντων εξέφρασαν ικανοποίηση για το εκπαιδευτικό υλικό (94%: «εξαιρετικό» ή «πολύ καλό»), με όλους ανεξαιρέτως (100%) να δηλώνουν ότι θα το σύστηναν και σε άλλους αγρότες.

Το 99% δήλωσε  πρόθυμο να εφαρμόσει τις αρχές του branding στην επιχείρησή του.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.