Quantcast
Ξεκίνησε η ψηφοφορία των ετήσιων βραβείων μπύρας - enikonomia.gr
share

Ξεκίνησε η ψηφοφορία των ετήσιων βραβείων μπύρας

δημοσιεύτηκε:

Της Κωνσταντίνας Χελιδώνη

 

Οι λάτρεις της μπύρας έχουν την δυνατότητα, εδώ και λίγες μέρες, να ψηφίζουν μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της εκδήλωσης «BeerBartender Awards» τον αγαπημένο τους ζύθο. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου ενώ την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα απονεμηθούν και τα βραβεία. Η εκδήλωση που τα τελευταία δύο χρόνια έχει δεχθεί εξαιρετικά καλές κριτικές θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» στην Αθήνα και διοργανώνεται από την κοινότητα «BeerBartender».

Φέτος τα «BeerBartender Awards» θα περιλαμβάνουν δώδεκα κατηγορίες βράβευσης εκ των οποίων οι τέσσερις είναι πρωτοεμφανιζόμενες. Οι κατηγορίες είναι οι εξής: καλύτερη ελληνική μικροζυθοποιία, καλύτερη ετικέτα-συσκευασία, καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη μπύρα, καλύτερη εισαγωγική εταιρεία, καλύτερη ελληνική ζυθοποιία, καλύτερη ελληνική εταιρεία μπύρας, καλύτερος Μηλίτης (Cider), καλύτερο e-shop για μπύρα, καλύτερο τηλεοπτικό σποτ, καλύτερο homebrew shop, best  specialty beer και καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη μπύρα που δεν παράγεται στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές εξασφάλισαν για δεύτερη συνεχή χρονιά την επίσημη στήριξη του British Guild of Beer Writers (Βρετανική Συντεχνία Αρθογράφων Μπύρας) και τη στήριξη και προώθηση αυτής στα μέλη της στο εξωτερικό.

Η κύρια ενασχόληση της κοινότητας «BeerBartender» είναι η προώθηση του ελληνικού ζύθου τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας μας. Η ομάδα δημιουργήθηκε από τον Νικολά Ραδίση το 2012 και από τότε προάγει τις ελληνικές ετικέτες μπύρας στο εξωτερικό καθώς οι ίδιοι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις της ζυθοποιίας και της γαστρονομίας. Μάλιστα, το 2014 δημιούργησαν στην Αθήνα, το Beerlab, τον πρώτο χώρο στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένος στην μπύρα.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.