Quantcast
Κλείνει ο δρόμος για τα funds στη γεωργία - Τι εξετάζεται - enikonomia.gr
share

Κλείνει ο δρόμος για τα funds στη γεωργία – Τι εξετάζεται

δημοσιεύτηκε:

Κλείνει ο δρόμος για τα funds στην γεωργία, όπως αυτό προκύπτει από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς στην εφημερίδα “Agrenda”.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση εάν υπάρχει το ενδεχόμενο σε ορατό χρόνο τα funds να γίνουν οι νέοι φεουδάρχες απάντησε «δεν το βλέπω έτσι και δεν ανησυχώ για αυτό».

«Η ρύθμιση της παρουσίας και της λειτουργίας τους πατά πάνω σε ένα ξεκάθαρο περιεγραμμένο νομοθετικό πλαίσιο και είναι αποτέλεσμα της σύγχρονης διεθνούς οικονομικής πραγματικότητας .Παρόλα αυτά είμαστε πάντοτε εδώ για να ενισχύσουμε τα συμφέροντα του γεωργού και του κτηνοτρόφου και να διευθετήσουμε οποιεσδήποτε αρρυθμίες ή προβλήματα εμφανίζονται. Η εκμετάλλευση της αγροτικής γης και η αγροτική παραγωγή μπορεί να ακολουθεί σύγχρονα οικονομικά πρότυπα, η μεθοδολογία και οι σταθερές χρηματοδότησης μπορεί να  διαφοροποιούνται όμως ο ιδρώτας, ο αγώνας  και η αγάπη του παραγωγού για τη γη του που βλασταίνει, τα ζώα του, τα μελίσσια του, τα δίκτυα του, θα αποτελούν  πάντοτε κινητήρια δύναμη του πρωτογενή τομέα και το θεσφάτο για εμάς  που τον υπηρετούμε μέσα από τις πολιτικές μας» συμπλήρωσε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.