Quantcast
Λάρισα: Σήμερα στις 6μμ η νέα πανελλαδική σύσκεψη της Επιτροπής Μπλόκων -Τι ζητεί για τους αγρότες - enikonomia.gr
share

Λάρισα: Σήμερα στις 6μμ η νέα πανελλαδική σύσκεψη της Επιτροπής Μπλόκων -Τι ζητεί για τους αγρότες

δημοσιεύτηκε:

Σήμερα στις 6μμ αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ευρεία σύσκεψη των Ομοσπονδιών, Αγροτικών, Κτηνοτροφικών, και Μελισσοκομικών Συλλόγων στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Νίκαιας στην Λάρισα.

Την σύσκεψη αυτή την διοργανώνει η Γραμματεία της ΠΕΜ (Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων) και μερικά από τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος  είναι μεταξύ άλλων οι μαζικές διαμαρτυρίες του προηγούμενου διαστήματος  των αγροτών και οι κινητοποιήσεις, η συγκρότηση και  η λειτουργία νέων Ομοσπονδιών και Συλλόγων.

«Την σύσκεψη θα την απασχολήσει η εκτίμηση των μεγάλων αγροτικών κινητοποιήσεων, καθώς και πρόγραμμα παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα. Τα προβλήματα συνεχώς οξύνονται και η Κυβέρνηση δεν δείχνει την πολιτική διάθεση να δώσει λύσεις. Θέλουμε να συζητήσουμε ουσιαστικά για την ανάπτυξη, το δυνάμωμα και την μαζικοποίηση του οργανωμένου αγροτικού κινήματος που εκφράζεται από τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα. Την συγκρότηση και λειτουργία νέων Ομοσπονδιών και Συλλόγων.

Το διεκδικητικό προσανατολισμό που έχει και θα συνεχίσει να έχει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, ώστε να συσπειρώσει την πλειοψηφία των αγροτών, να ενημερώνει, να παρεμβαίνει, να κινητοποιεί.

Καλούμε τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους σε όλη την χώρα με αντιπροσωπείες να συμμετέχουν στην σύσκεψη που θα σημάνει μια νέα αρχή και αντεπίθεση του αγροτικού κινήματος, ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, να συγκρουστούμε και να ανατρέψουμε τις πολιτικές που μας οδηγούν στην φτώχεια και την εγκατάλειψη» δήλωσε στο www.agrotypos.gr ο  πρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Ρίζος Μαρούδας.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.