Quantcast
Λιβανός: Αύριο οι ανακοινώσεις για το αγροτικό πετρέλαιο - enikonomia.gr
share

Λιβανός: Αύριο οι ανακοινώσεις για το αγροτικό πετρέλαιο

δημοσιεύτηκε:

Αύριο το πρωί θα γίνουν οι ανακοινώσεις για το μέτρο της επιστροφής του φόρου πετρελαίου στους αγρότες, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο αρμόδιος υπουργός, Σπήλιος Λιβανός μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση εάν θα υπάρξουν κριτήρια επιστροφής του φόρου πετρελαίου στους αγρότες απάντησε ” αυτή την εξειδίκευση θα την κάνουμε με το υπουργείο Οικονομικών .Αυτό είπε ο Πρωθυπουργός-΄ότι αυτή η εξειδίκευση θα γίνει. Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον κ.Σταικουρα για να κάνουμε ακριβώς αυτή τη συζήτηση κ. και θα τη ανακοινώσουμε αύριο το πρωί”.


” Αυτή η εξειδίκευση το εάν θα υπάρξουν κριτήρια και ποια, εάν υπάρξουν ποια θα είναι.. αυτό θα το δούμε σήμερα για να το ανακοινώσουμε αύριο το πρωί”, συμπλήρωσε.

Το μέτρο αυτό αφορά ” έναν πληθυσμό συνολικό επαγγελματιών και ετεροεπαγγελματιών αγροτών που προσεγγίζουν τις 600.000, σημείωσε και πρόσθεσε ότι λειτουργεί ως ένα ” κίνητρο κοντά στα άλλα, όπως η μείωση του φόρου στο 10%, η ενίσχυση των δυνατοτήτων χρηματοδοτήσεων και η συνολική προσπάθεια που κάνουμε να ωθήσουμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους σε συνεργατικά συλλογικά σχήματα, προς όφελός τους:

-Πρώτον για την μείωση στο κόστος παραγωγής και δεύτερον για τη δυνατότητα που έχουν για τη καθετοποίηση των μονάδων τους και την εμπόρευση των προϊόντων τους” και σημείωσε οτι το μέτρο της κυβέρνησης αφορά τους νέους αγρότες , τους συνεταιρισμούς και τα συλλογικά σχήματα

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.