Quantcast
Μ. Μπόλαρης: Προτείνει αλλαγές στην επαγγελματική κατάρτιση των νέων αγροτών - enikonomia.gr
share

Μ. Μπόλαρης: Προτείνει αλλαγές στην επαγγελματική κατάρτιση των νέων αγροτών

δημοσιεύτηκε:

Την αναγκαιότητα να αλλάξει ο προσανατολισμός της επαγγελματικής κατάρτισης για τους νέους αγρότες επεσήμανε κατά την ομιλία του στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης.

Ο κ. Μπόλαρης υποστήριξε ότι πρέπει να αλλάξει το στάτους στην εκπαίδευση που παρέχουν τεχνικά επαγγελματικά λύκεια που ασχολούνται με τον αγροτικό τομέα. Σύμφωνα με τον κ. Μπόλαρη, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πρέπει να “κουμπώνει” με την παραγωγή και να συνδέεται με τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του υπουργείου Εργασίας.

Η πρόκληση για την πατρίδα, την κυβέρνηση και τα κόμματα είναι παρούσα κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξη, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο και σημείωσε ότι “στην προηγούμενη περίοδο δεν κάναμε προγράμματα για τους νέους αγρότες και μας έχουν επιβληθεί καταλογισμοί”. “Έχουμε υποχρέωση να διαχειριστούμε το σήμερα ανοίγοντας το αύριο” τόνισε. Σημείωσε τέλος,την ανάγκη να αλλάξει το πρόγραμμα διαχείρισης του νερού, το οποίο όπως είπε “έχει καταρρεύσει”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.