Quantcast
Ο κ. Ευάγγελος Διβάρης νέος πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου και Ελιάς - enikonomia.gr
share

Ο κ. Ευάγγελος Διβάρης νέος πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου και Ελιάς

δημοσιεύτηκε:

Ο κ. Ευάγγελος Διβάρης εξελέγη νέος πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Ελαιόλαδου και Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ» κατά τις πρόσφατες αρχιαιρεσίες στο πλαίσιο της ετήσια γενικής συνέλευσης.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κος Παναγιώτης Νίκας, καθώς και ο πρώτος Πρόεδρος της Λέσχης κος Νίκος Σκουλάς ανακηρύχθηκαν ομόφωνα Επίτιμοι Πρόεδροι της Λέσχης.

 

Συνένωση δυνάμεων
Ο κος Διβάρης,  οικονομολόγος, πρώην Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δήλωσε αμέσως μετά την εκλογή του: «το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Λέσχης θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα συμβάλλουμε στην περαιτέρω προβολή και προώθηση του ελληνικού ελαιολάδου και των ανθρώπων που το υπηρετούν – παραγωγούς, ελαιοτριβείς, τυποποιητές, εξαγωγείς. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τροφή ευεργετική και αποδεδειγμένα υγιεινή, προϊόν ταυτισμένο με την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας και τη μεσογειακή διατροφή, αποτελεί την κορωνίδα των εθνικών μας προϊόντων και ως τέτοιο θα το αναδείξουμε.».

 

Προσδιορισμός χρονοδιαγράμματος
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης τα μέλη που συμμετείχαν κατέθεσαν τις απόψεις τους για τις δράσεις της Λέσχης το 2015 και εντός των προσεχών ημερών θα προσδιορισθεί το χρονοδιάγραμμα για τη νέα χρονιά.
Στη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου και Ελιάς “ΦΙΛΑΙΟΣ” μπορούν να εγγραφούν ως μέλη φυσικά πρόσωπα που απασχολούνται στον τομέα, αλλά και απλοί καταναλωτές.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.