Quantcast
Σχοινάς: Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και η Θεσσαλία στο επίκεντρο της ψηφιακής και πράσινης ανάκαμψης - enikonomia.gr
share

Σχοινάς: Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και η Θεσσαλία στο επίκεντρο της ψηφιακής και πράσινης ανάκαμψης

δημοσιεύτηκε:

“Με ενισχυμένους πόρους για ποιοτική γεωργία και τρόφιμα, πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, η Ελλάδα αλλάζει, η Ευρώπη στηρίζει”, τόνισε o αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς σε ανάρτησή του στο twitter, με αφορμή τη διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώθηκε με νέους αγρότες της Λάρισας.

Η συζήτηση αφορούσε στο μέλλον της γεωργίας στη Θεσσαλία και την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Όπως σημείωσε ο κ. Σχοινάς, η συζήτηση αυτή στόχο έχει να συζητηθούν θέματα που αφορούν την Γεωργία όχι σε ένα πολιτικό κενό, αλλά να γίνεται επικεντρωμένη σε εκείνες τις κοινοτικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν τόσο στο παρελθόν, αλλά και θα εφαρμοστούν στο μέλλον.

Η συζήτηση για το Μέλλον της Ευρώπης πρέπει να γίνει έξω από τις Βρυξέλλες, είπε ο κ. Σχοινάς και τόνισε ότι η Κοινή μας Αγροτική Πολιτική και η Θεσσαλία είναι στο επίκεντρο της ψηφιακής και πράσινης ανάκαμψης. Υπογράμμισε ακόμη πως η γεωργία και η ΚΑΠ αφορούν κυρίως την Θεσσαλία αλλά δεν είναι το μόνα θέματα διότι έχει πολλές αναπτυξιακές δυνατότητες στην βιομηχανία, στα logistics και μπορεί να γίνει κόμβος μεταφορών αν δεν είναι ήδη κόμβος μεταφορών.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.