Quantcast
Σε θέση «μάχης» οι αγρότες: Μπλόκα και συμβολικοί αποκλεισμοί δρόμων - enikonomia.gr
share

Σε θέση «μάχης» οι αγρότες: Μπλόκα και συμβολικοί αποκλεισμοί δρόμων

δημοσιεύτηκε:

Σε θέση μάχης οι αγρότες. Σε συμβολικό αποκλεισμό της ΠΑΘΕ έως τις 2.15 μ.μ. προχωρούν οι αγρότες και οι εκπρόσωποι φορέων, που έχουν συγκεντρωθεί στον κόμβο της Νίκαιας.

Έπειτα από συνεννόηση με την Αστυνομία η κινητοποίηση θα γίνει με τους παριστάμενους να κατευθύνονται πεζή.

Δείτε πλάνα του larissanet.gr, από τη στιγμή που άνοιξε ο φραγμός από τις κλούβες των ΜΑΤ για να περάσουν οι αγρότες:

Μπλόκο με τρακτέρ στο Χαλίκι Αιτωλοακαρνανίας

Μπλόκο με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα έστησε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας στο Χαλίκι, κοντά στην Ιόνια Οδό.

Η Αστυνομία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων από την Παλαιά Εθνική Οδό, σύμφωνα με το agriniosite.gr.

Η κυβέρνηση δια του αρμοδίου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού, ανακοίνωσε μέτρα στήριξης του αγροτικού τομέα, κάτι που όμως δε φαίνεται να βρήκε ευήκοα ώτα στο μπλόκο και της Αιτωλοακαρνανίας.

Για όσα εξήγγειλε η κυβέρνηση, ο Γιάννης Καρναβιάς, Α’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δεν “τσιμπάμε” στις δήθεν εξαγγελίες της κυβέρνησης της ΝΔ και του αρμόδιου υπουργού, που προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα και την οργή των βιοπαλαιστών παραγωγών και κτηνοτρόφων, μοιράζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σε αυτό το σκοπό αποσκοπούσαν και οι απανωτές επισκέψεις του υπουργού στον νομό, μένοντας πολύ μακριά από τις πραγματικές ανάγκες και αγωνίες μας.

Απαιτούμε να ικανοποιηθούν άμεσα, τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων. Ότι και αν έχουμε κερδίσει ως σήμερα, μόνο με μεγάλους αγώνες, σε συντονισμό και με τους συναδέλφους μας σε όλη τη χώρα, το έχουμε καταφέρει και έτσι θα συνεχίσουμε απέναντι σε όσους μας χαϊδεύουν την πλάτη, για να κατευνάσουν την αντίδρασή μας».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.