Quantcast
Συνάντηση του Μεϊμαράκη με το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ - enikonomia.gr
share

Συνάντηση του Μεϊμαράκη με το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ

δημοσιεύτηκε:

Συνάντηση με το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ είχε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα μείζονα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το κόστος παραγωγής αγροτικών προϊόντων.

Σε συνάντηση που είχαν με τον αρχηγό της Ν.Δ. την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας και τα μέλη του προεδρείου ζήτησαν όπως κατά τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν, Οκτώβριο – Νοέμβριο, ληφθούν οι ενδεικνυόμενες αποφάσεις που δε θα οδηγήσουν τον αγροτικό κόσμο σε αδιέξοδο και την αγροτική παραγωγή σε δραματική μείωση, με αρνητική επίπτωση του ύψους του αγροτικού εισοδήματος στο εθνικό ΑΕΠ.

Το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την από πλευράς του προέδρου της ΝΔ. κατανόηση των αιτημάτων του αγροτικού κόσμου, αλλά και τη δέσμευσή του ότι τόσο ο ίδιος, όσον και η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, «θα αγωνιστούν να εξασφαλίσουν τα αναγκαία ισοδύναμα, προκειμένου να αποσοβηθεί το ενδεχόμενο ο πρωτογενής τομέας να οδηγηθεί σε αδιέξοδα».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.