Quantcast
Συνεργασία Enterprise Greece και περιφέρειας Αττικής για την προβολή του Αττικού αμπελώνα στην Ιαπωνία - enikonomia.gr
share

Συνεργασία Enterprise Greece και περιφέρειας Αττικής για την προβολή του Αττικού αμπελώνα στην Ιαπωνία

δημοσιεύτηκε:

Επίσκεψη Ιαπώνων δημοσιογράφων στην Αθήνα, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τον Αττικό αμπελώνα και την προβολή της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού, οργάνωσε και υλοποίησε ο οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου, φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα 7 δημοσιογράφοι από εξειδικευμένα περιοδικά στον τομέα του οίνου και της γαστρονομίας καθώς και από το περιοδικό AGORA της ιαπωνικής αεροπορικής εταιρείας Japanese Airlines (JAL).

Κατά την παραμονή τους στην Αθήνα, οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι δοκίμασαν εδέσματα της ελληνικής κουζίνας και κρασιά από ποικιλίες του Αττικού αμπελώνα, ενώ συμμετείχαν και σε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τον Αττικό αμπελώνα.

Ταυτόχρονα, στοχεύοντας στην προβολή της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού, οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν σε αρχαιολογικούς χώρους και σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Η επίσκεψη των Ιαπώνων δημοσιογράφων εντάσσεται αφενός στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής του Ελληνικού αμπελώνα στην αγορά της Ιαπωνίας που υλοποιεί ο οργανισμός Enterprise Greece, και αφετέρου στην κοινή προσπάθεια του οργανισμού και της περιφέρειας Αττικής για την προβολή και προώθηση των τοπικών της προϊόντων και επιχειρήσεων σε αγορές – στόχους, αναφέρει το ΑΠΕ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.